به گزارش ایرنا،سعید ایثاری افزود: برای اقدامات سطح یک پیشگیری، آموزش چهره به چهره، برگزاری کارگاه پیشگیری از اعتیاد حضوری، وبینار و سمینار مجازی، برگزاری نشستهای مختلف ویژه شهرستان و افراد مختلف برگزار و اقدامات فرهنگی دیگری چون تبلیغات و تولید محتوا با همکاری دستگاههای ذیربط در زمینه اعتیاد انجام شد.
وی با بیان اینکه بیش از ۲۰ هزار نفر از طریق ۱۲ مرکز مثبت زندگی تحت پوشش آموزش قرار گرفتند، ادامه داد: ۷۴۱ نفر سال گذشته در مراکز اقامتی و ۹۲ نفر در مرکز تی سی جمع آوری و نگهداری شدند.
راه اندازی سه کمپ ترک اعتیاد در دزفول در مرحله موافقت اصولی است
رئیس اداره بهزیستی دزفول به ۱۳ بازدید با همکاری شورای مواد مخدر از کمپها و ۳۲ بازدید از کمپهای غیرمجاز اشاره کرد و گفت: درخواست راه اندازی کمپ با همکاری شورای مواد مخدر بررسی میشود ضمن اینکه در حال حاضر سه کمپ در مرحله موافقت اصولی قرار دارند.
وی افزود: سال گذشته در حوزه پیشگیری سطح سه و توانمندسازی نیز به ۱۸ نفر از بیماران بهبود یافته فاقد شغل وام ۵۰۰ میلیون ریالی اشتغال اعطا و ۵۰۰ میلیون ریال نیز برای کمک هزینه مسکن واگذار شد علاوه بر این اقدامات، انشعاب برق و آب افراد نیازمند نیز به صورت رایگان وصل شد.
ایثاری اظهارداشت: برای ۷۸ نفر چهار میلیارد و ۱۸۰ میلیون ریال تخفیف درمان در مرکز تی سی پرداخت و ۳۲ نفر به بیمه سلامت معرفی شد.
وی با بیان اینکه دزفول به عنوان شهر حرفه، پذیرای مهاجران بدون حرفه است، افزود: این مهاجران وقتی وارد دزفول میشوند آسیبهایی نیز به همراه دارند.
رییس بهزیستی دزفول بیان کرد: دزفول یک شهر پرحاشیه نشین است و اعتبارات درنظر گرفته شده برای آن کافی نیست از این رو از شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان تقاضا میشود اعتبارات بیشتری در این حوزه اختصاص دهد.
وی افزود: شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر باید کمپ نگهداری یا کمپ ماده ۱۶ داشته باشند که دزفول توانایی اداره این مرکز را دارد لذا برای رفع بخشی از آسیبها باید مجوز آن صادر شود.
ایثاری در پایان گفت: کمپ بانوان در دزفول نداریم که پیگیریهای انجام شده در این خصوص نیز نتیجه نداده است.
نظر شما